وال مش (wallmesh) و روش های استفاده آن

در دوسال اخیر استفاده از توری های الیاف شیشه و یا فایبرگلاس به جای والپست به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

اجرای وال مش (wallmesh) به جای والپست در حال رایج شدن است.این موضوع با توجه به کیفیت بالای الیاف شیشه و مقاومت آن در زیر مصالح بسیار با اهمیت شده است.مزایای وال مش باعث شده تا در حال حاضر این روش مقاوم سازی ساختمان مورد توجه قرار گیرد. این روش مورد نظر بسیاری از مهندسین ساختمان سازی و افراد متخصص مورد استفاده قرار گرفته است. توجیه اقتصادی این روش در کنار تایید آیین نامه های طراحی ساختمان از مزایای آن است. این مزیت باعث شده تا این روش بتواند به یکی از بهترین روش ها برای مقاوم سازی بخش های مختلف ساختمان های بزرگ تبدیل شود.

وال مش (wallmesh) به دو صورت نواری و سراسری قابل اجرا و نصب می باشد. مقرون به صرفه بودن از مهمترین قابلیت های آن است. علاوه بر این، این نگهدارنده، بهترین گزینه برای وال پست یا همان وادارهای عمودی و میانی است. چرا که سبب محافظت و افزایش استحکام دیوارهای داخلی و اطراف غیر سازه ای در برابر نیروی باد و زلزله می شود. در وال مش، احتمال آسیب و تخریب این دیوارها در برابر عوامل محیطی به شدت، کاهش می یابد.

در مورد وال مش بیشتر بخوانید

وال پست، نوعی کلاف است که انواع مختلفی دارد. وال مش، یکی از انواع وال پست و جدیدترین انواع این نگهدارنده است. سبب مهار و کنترل دیوارهای غیر سازه ای می شود. در آینده ای نزدیک، وال پست های مش فایبرگلاس، کاملا جایگزین وال پست های مرسوم و قدیمی شوند.

وال مش مورد تایید آیین نامه های طراحی و سازمان نظام مهندسی ساختمان

قوانین مربوط به مقاوم سازی ساختمان ها

یکی از مهم ترین قوانین در آیین نامه های طراحی و سازمان نظام مهندسی ساختمان موضوع  زلزله هست. بر اساس این قوانین، طرح ها و تبصره های مختلفی در آیین نامه های ساختمان سازی قرار داده شده اند. یکی از این طرح ها، استفاده از وال پست برای مقاوم سازی است. البته به دلیل چالش های پیش رو، ترجیح سازمان نظام مهندسی ساختمان استفاده از وال مش به جای وال پست های ساختمانی است.

که طبق مندرجات پیوست ششم استاندارد ۲۸۰۰ و نشریه ۸۱۹، اجرای وال مش مورد تایید سازمان نظام مهندسی ساختمان است. بنابراین، لازم است که بر اساس این آیین نامه حتما مهندسین اقدام به اجرای وال پست مش به جای وال پست فلزی کنند.

اجرای توری والمش تورنیا
توری والمش تورنیا

بر اساس مقررات سازمان نظام مهندسی ساختمان، حداکثر طول مجاز دیوارهای غیر سازه ای باید ۴۰ برابر ضخامت دیوارهای سازه باشد.

بر اساس ضخامت استاندارد دیوارهای سازه، معمولا طول مجاز دیوارهای غیر سازه کمتر از ۶ متر است.

بنابراین، اگر طول دیوارها ۶ متر بود، دیگر نیازی به استفاده از وال پست نمی باشد. اما در صورتی که طول دیوار بیش از ۶ متر است، باید به ازای هر ۶ متر از یک وال پست استفاده شود.

اگرچه در آیین نامه های سازمان نظام ساختمان، اجباری به استفاده از وال مش نیست؛ اما خوشبختانه در این سازمان استفاده از وال مش (wallmesh) تایید شده است

اهمیت وال مش یا والمش در مباحث زلزله

با توجه به زلزله‌خیز بودن کشور ایران، توجه به مهار لرزه‌ای اجزای مختلف ساختمان از اهمیت زیادی برخوردار است. دستورالعمل‌های مختلفی از جمله آیین‌نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله یا همان استاندارد 2800 منتشر شده است. پس از اتفاقات پیش‌آمده در زلزله کرمانشاه در سال 1396، اهمیت اجرای صحیح و رعایت ضوابط فنی مربوط به مهار لرزه‌ای اجزای غیرسازه‌ای ساختمان بیش از پیش نمایان شد.

نتیجه آن ابلاغ پیوست ششم استاندارد 2800 تحت عنوان طراحی لرزه‌ای و اجرای اجزای غیرسازه‌ای معماری بود. در این پیوست، مسلح کردن دیوار با شبکه الیاف به عنوان یکی از روش‌های نوین مهار دیوارها مطرح شده است. وال مش راهکاری جهت تجاری‌سازی این روش و استفاده از آن در صنعت ساختمان است.

یکی از کاربردهای ویژه این فناوری در مهار لرزه‌‏ای دیوارهای غیرسازه‌ای است. دیوار های غیر سازه ای از مصالح معدنی متعارف ساخته می‌شود. مؤثر بودن این تکنینک در پایدارسازی دیوارهای غیر سازه‌ای به هنگام زلزله در پژوهش‌های مختلف اثبات شده است. درواقع وال مش یک راهکار خلاقانه برای مهار لرزه‌ای دیوارهای غیرسازه‌ای است. هسته اصلی راهکار وال مش برگرفته از فناوری کامپوزیت سیمانی تسلیح شده با منسوج FRCM است که مبانی تئوریک و محاسباتی آن در ACI 549 ارائه شده است.

فناوری نوین وال مش (wallmesh) چیست؟

کامپوزیت‌های سیمانی تقویت شده با الیاف پارچه یا Fabric Reinforced Composite Matrix یکی از فناوری‌های تازه و امیدبخش در مهندسی سازه است.

تسلیح یک لایه نازک ملات با یک مش بافته شده از الیاف شیشه یا کربن، کامپوزیت توانمندی را خلق می‌کند.

پتانسیل تقویت المان‌های سازه‌ای یا غیر سازه‌ای را داراست. بدون آن که وزن قابل توجهی به سیستم تحمیل نماید.

قیمت روز وال مش یا والمش

تعریف والمش یا وال مش :

توری فایبرگلاسی که جهت وال پست استفاده می شود والمش یا وال مش نام دارد.

این نوع توری باید از 100 گرم به بالا در هر متر مربع وزن داشته باشد.

فیمت توری فایبرگلاس در صورتی که در عرض استاندارد 1 متری باشد ارزان تر از توری فایبرگلاسی است که برش خورده باشد.

توری والمش در عرض های 25 سانت و یا 30 سانت گران تر از توری های عرض 1 متری است.

توری فایبرگلاس 110 گرمی در عرض 1 متر و طول 100 متر : هر متر مربع 29 هزار تومان

توری فایبرگلاس 110 گرمی در عرض 25 سانت و طول 100 متر : هر متر مربع 35 هزار تومان

توری فایبرگلاس 160 گرمی در عرض 1 متر و طول 50 متر : هر متر مربع 35 هزار تومان

تعریف والمش یا وال مش : استفاده از توری های الیاف شیشه یا فایبرگلاس به جای وال پست والمش نام دارد

روش اجرای توری وال مش یا والمش

بهترین نوع والمش یا وال مش

وال پست یا والمش

مزایای وال مش یا والمش

معایب والمش یا وال مش

روش اجرای نبشی وال مش

روش اجرای پلاستر سیمانی وال مش یا والمش

روش اجرای پلاستر گچی وال مش یا والمش

تفاوت های والمش و وال پست

استفاده از وال مش یا والمش به جای وال پست حداقل 40 درصد موجب کاهش هزینه می شود. برای یک دیوار 100 متر مربعی شما به 50 متر توری فایبرگلاس و 100 کیلو پلاستر نیاز دارید.

برای یک دیوار به مقدار 100 متر مربع می توانید توری های والمش خود را به ابعاد 25 سانت عرض و طولی حدود 3 متر و بیست تا 3 متر و 50 سانت برش طولی بدهید.

البته مقدار طول هر برش بستگی به فاصله سقف تا کف دارد.

فروش توری فایبرگلاس بر چه مبنایی است ؟

فروش توری فایبرگلاس بر اساس متر مربع است. بدین صورت برای محاسبه قیمت یک رول توری فایبرگلاس باید عرض (ارتفاع) توری را در عرض آن ضرب بفرمایید. مقدار بدست آمده همان متراژ توری فایبرگلاس است.

 

بنابراین برای محاسبه قیمت فروش توری فایبرگلاس متراژ بدست آمده از روش بالا را باید در قیمت هر متر مربع ضرب بفرمایید.

 

  • تعاریف :

    ارتفاع توری فایبرگلاس را عرض توری فایبرگلاس می گویند. این عرض می تواند از 10 سانت تا 300 سانت باشد.
    طول توری فایبرگلاس همان مقدار توری فایبرگلاس است که در باز کردن یک رول توری می توانید متر کنید و در واقع متر طول این رول است.

 

 

قیمت توری فایبرگلاس آب بندی

به طور کلی توری فایبرگلاس می توانند عایق بسیار مناسبی برای حرارت، رطوبت و صدا باشند. در برخی از مکان ها نیاز است که دیوار‌ها، سقف‌ها و کف آب بندی شوند. آب بندی به معنای پوشاندن سطوح است به صورتی که هیچگونه رطوبتی نتواند در آن نفوذ کند. این مورد را می‌توانیم در استخر‌ها، سوناها، حمام و سرویس بهداشتی مشاهده نماییم. بیشتر از همه مواردی که به آن‌ ها اشاره نمودیم، استخر ها نیاز به آب بندی دارند. توری آب بندی در واقع همان توری فایبرگلاس می‌ باشد که برای پوشاندن دیواره و کف استخر به کار برده می شوند.

توری و مش فایبرگلاس روی سطح قرار می‌گیرند و روی آنها پلاستر گچی و سیمانی اجرا می‌شود به طوری که تور‌ها به همراه بتن در داخل ماتریس مدفون می‌شوند. بعد از خشک شدن بتن ماتریسی که تشکیل می‌شود در برابر نفوذ رطوبت مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می‌دهد.

برای آب بندی کف و دیواره‌های استخر از توری فایبرگلاس با گرماژ بالا استفاده می شود تا تاثیر بیشتری داشته باشد. (به وزن بندی توری فایبرگلاس و تنوع اوزان آن گرماژ می‌گویند، هرچه توری فایبرگلاس گرماژ بالایی داشته باشد عایق قوی تری در برابر نفوذ رطوبت می‌باشد.)

جهت اطلاع از قیمت های “توری عایق کاری و آب بندی” با ما تماس بگیرید.

Our website uses cookies. By browsing our site you agree to use the cookies.


Agree

 

Fibreglass mesh is most often used for reinforcing the cement leveling and bedding layers of facade insulation systems.

MASTERPLAST

Painting Mesh

 

MASTERPLAST

E 127 K Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

E111 KY Fiberglass Mesh

 

Masternet

E107 KY Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

E170LY Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

E 132LY Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

I059L Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

R087L Fiberglass Mesh

 

Masternet

R114L Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

G 120 K Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

E 118 L Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

E 123 L Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

E 132 L Fiberglass Mesh

 

MASTERPLAST

E 137 L Fiberglass Mesh

 

Masternet

MASTERNET TAPE self-adhesive fiberglass mesh

 

 








 

Save

 

09123831685

بررسی نقش وال پست یا وال مش در زلزله

برای برسی نقش وال پست یا وال مش باید در ابتدا اتفاقات رخ داده در زلزله ها را در نظر بگیریم.

در این زلزله در بسیاری از ساختمان‌ها، سازه اصلی ساختمان آسیب جدی ندیده بود ولی دیوارها و اجزای غیرسازه‌ای با آسیب‌های گسترده‌ای مواجه شده بودند. در صورت عدم مهار جانبی مناسب اجزای غیرسازه‌ای در هنگام وقوع زلزله و اعمال بارهای جانبی، این اجزا عملکرد مناسبی نداشته و تخریب خواهند شد.

هر دو روش وال پست یا وال‌ مش مرسوم راهکاری برای مهار نیروهای خارج از صفحه وارد بر دیوارهای غیرسازه‌ای در اثر زلزله می‌باشند. با این وجود، تفاوت وال مش و وال‌پست در نحوه اجرا و قطعات تشکیل دهنده آن‌ها است. در روش وال‌پست مرسوم، وادارها (اعضای قائم)، تیرک‌ها (اعضای افقی)، میلگرد بستر، ناودانی‌های منقطع، پلیت فلزی، پیچ و مهره و … مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین این روش قبل از اجرای دیوارچینی باید انجام گیرد.

از آن‌جا که تخریب اجزای غیرسازه‌ای در زلزله می‌تواند صدمات جانی و مالی قابل توجهی داشته باشد، اجرای صحیح و رعایت کامل ضوابط فنی در طراحی و اجرای دیوارها اهمیت فراوانی دارد. شرکت وال مش با توجه به الزامات فنی مطرح شده در دستورالعمل‌های ابلاغ شده از طرف دستگاه‌های ذی‌ربط در صنعت ساختمان و همچنین با بهره‌گیری از استاندارد ACI 503 منتشر شده از طرف مؤسسه بتن آمریکا، سیستم وال مش را برای هر پروژه طراحی می‌کند.

 

Alkali-Resistant System’s Mesh Fabric

fiberglass-mesh-CTech-LLC

Product Documents


ARFM™ – Technical Data Sheet


Safety Data Sheet

For more information regarding CTech-LLC® products, please contact our team by clicking here.

The CTech-LLC® Alkali-resistant system’s mesh fabric (ARFM™) is made from E-glass woven fabric as its basis mesh, and then should be coated by alkali-resistant agent. With strong elastic modulus and fracture strength, ARFM™ mesh is the ideal material that effectively reinforces cement concrete.

Key Features

  • ARFM™ in alkali-resistant system has ability to resist the alkalinity of the base coats.
  • Good dimensional stability, stiffness, smooth and not easy to shrinkage and deform, excellent positioning.
  • Water resistance.
  • Resistance to aging and attack from breakdown.
  • Cable of meeting a variety of requirements..
  • Low weight.
  • High mechanical strength.

Applications

CTech-LLC® ARFM™ is used for several structural and non-structural interventions, among them we can include:

  • As an integral part of the structure in exterioriInsulation finishing systems)
  • Strengthen waterproof medium.
  • Reinforcing concrete cement.

Storage Conditions

Store product in a dry area with no exposure to moisture.

Shelf Life

Shelf life is 10 years.

Options

Product Code Unit aRFM™110 ARFM™125 ARFM™145 ARFM™200
Total Weight gsm 110 125 145 200
Mesh Size per inch*inch 6*4 2.5*2.5 5*5 3*3
Tensile Strength in Standard Condition warp/weft N/50 mm 1700 / 1600 2400 / 2400 2000 / 2000 3200 / 3200
Elongation in Standard Condition warp/weft % 4 / 4 3.5 / 3.5 3.8 / 3.8 3.5 / 3.5

NOTE: other types of fiberglass meshes are available by customer’s order

Codes and Standards

ACI, 2013, Guide to Design and Construction of Externally Bonded FabricReinforced Cementitious Matrix (FRCM) Systems for Repair and Strengthening Concrete and Masonry Structures, ACI 549.4R-13, American Concrete Institute, Farmington Hills, MI.

ACI, 2018, Report on Ferrocement, ACI 549R-18, American Concrete Institute, Farmington Hills, MI.

ACI, 2018, Design Guide for Ferrocement, ACI 549.1R-18, American Concrete Institute, Farmington Hills, MI.

Waranty

CTech-LLC® warrants its products to be free from manufacturing defects. Buyer determines suitability of product for use and assumes all risks. Buyer’s sole remedy shall be limited to replacement of product. Any claim for breach of this warranty must be brought within one month of the date of purchase. CTech-LLC® shall not be liable for any consequential or special damages of any kind, resulting from any claim or breach of warranty, breach of contract, negligence or any legal theory. The Buyer, by accepting the products described herein, agrees to be responsible for thoroughly testing any application to determine its suitability before utilizing.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.




























































Save

تعریف نکات اجرایی وال مش

جهت اجرای وال پست باید به نکات اجرایی وال مش مانند نحوه اجرای وال پست، نوع دیوار، نوع وال پست و نوع توری انتخاب شده باید توجه کنید.

روش محاسبه متریال لازم جهت اجرای وال پست

نوع اجرا را مشخص کنید :

  • اجرای نواری
  • اجرای سرتاسری

نوع دیوار را مشخص کنید

  1. دیوار بلوک سیمانی
  2. دیوار بلوک سفالی
  3. دیوار بلوک AAC
  4. دیوار آجری

نوع توری مورد استفاده را مشخص کنید

  • توری فایبرگلاس
  • یا الیاف FRP

نوع پلاستر یا ماده چسبنده را مشخص کنید

  • پلاستر سیمانی
  • پلاستر گچی


محاسبه‌گر وال پست مش

    •  گام 1 : انتخاب نحوه اجرای وال پست (نواری یا سرتاسری)
    •  گام 2 : انتخاب نوع وال پست (وال مش یا وال پست Frp)
    •  گام 3 : انتخاب محصول مصرفی در اجرای نوین وال پست، اعم از الیاف Frp (الیاف شیشه یا الیاف کربن ) یا مش (مش فایبرگلاس یا مش فیبرکربن)
    •  گام 4 : انتخاب نوع ماده چسباننده مصرفی در اجرای نوین وال پست، اعم از چسب یا رزین اپوکسی و یا پلاستر (پلاستر گچی یا سیمانی)
    •  گام 5 : وارد کردن ورودی‌های مورد نیاز از جمله طول دیوار، ارتفاع دیوار، مشخصات الیاف یا مش و…
    •  گام 6 : کلیک کردن بر روی گزینه محاسبه و انتظار برای نمایش نتیجه
    •  گام 7 : پس از کمی انتظار، خروجی یا نتیجه قابل مشاهده و بررسی است.

تعریف انواع وال مش

توری های فایبرگلاس از وزن 110 گرم به بالا در لیست انواع وال مش قرار می گیرند.

دسته بندی انواع وال مش

تقسیم بندی وال مش
انواع وال مش بر اساس گرماژ

تقسیم بندی انواع وال مش بر اساس گرماژ : وزن هر متر مربع وال مش گرماژ وال مش را مشخص می کند.

مثال : توری وال مش 110 گرمی در هر متر مربع خود 110 گرم وال مش دارد.

تقسیم بندیانواع وال مش بر اساس چشمه : هر خانه یا روزنه وال مش از یک مربع تشکیل شده است. چشمه ها بر اساس میلیمتر اندازه گیری می شوند.

مثال : یک توری وال مش 110 گرمی دارای چشمه 5 میل می باشد. یعنی هر خانه آن از یک مربع 5 در 5 تشکیل شده است.

تقسیم بندی انواع وال مش بر اساس عرض و یا طول :

به ارتفاع رول وال مش عرض وال مش و به مقدار توری وال مش در هنگام باز شدن طول آن می گویند.

مثال یک توری وال مش 110 گرمی می تواند : دارای عرض 100 سانت و طول 100 متر باشد.

وال مش نوعی وال پست یا نگهدارنده است که به مهار و کنترل دیوار در برابر زلزله و ضربه کمک می کند. در حال حاضر، وال پست با مش فایبرگلاس به عنوان جدیدترین راهکار برای افزایش استحکام سازه ها معرفی می شود. چرا که از ویژگی هایی برخوردارند که در وال پست های قدیمی وجود ندارد. وال مش ها به صورت توری هایی می باشند که وزن، ابعاد چشمه و فواصل متفاوت و از پیش تعیین شده ای دارند.

DESCRIPTION

Wallmesh

Mesh size(mm) Width(mm) Weight(g/m2) Tensile strengthX20cm Color
wrap weft
4*5 1000 75 600 650 white(standard) ,red ,orange, blue ,green or as you demand
5*5 1000 90 700 1050
4*5 1000 120 1000 1300
4*4 1000 135 1000 1300
5*5 1000 145 1400 1500
4*4 1000 160 1500 1650